Tuesday, June 26, 2012

a journey to remember. K.U.I.S

salam


my ex classmate :)

okeh, tidak keterlaluan jika dikatakan zaman study adalah 1 zaman yg paling best skali dlm hidup ini. zaman baru bertatih nak jauh dr fmly, zaman baru nak berjalan mengenal sape kawan n sape lawan, zaman nak enjoy bagai nak arwah guna duit ptptn, zaman nak arwah jugak perah otak menjawab exam, zaman pulun wat assignment sampai seharian xtdo dgn mata bengkak xhengat dunia, zaman makan megi ramai2 dlm gayung, n pendek kata IBU segala zaman la ai. syokkan bg sape yg melaluinya!


bff merangkap my housemate zaman diploma dlu. zaman btl2 enjoy huhu. zaman diploma dulu aku duk menyewa kat lua kolej. even duk lua, kiteorg slalu gak diperhatikan ngan management. 2 pon ramai gak wat hal huh.



my ex housemate zaman degree :) gile nokk. time degree mmber2 aku sume alim2 siot hihi. aku mcm perasan aku kurus gile haha. mane xkurus ari2 mkn megi jek


time degree dlu mmg best sbb dlm class aku ade 2 classmate OKU. sorang OKU p'lihatan n sorang lagi kerdil. unik bukan.

















penah jgk la aku jd bidan terjun time hari komunikasi khalayak kt kolej dulu. xpasal2 kena berlakon plak nokk. ish3.. haha





















cosmate time diploma. rata2 hampir suma dlm pict ni dah menamatkan zaman bujangnya huhu



















ni time b'jimba ke podeksen. plan last minit jek ni. duk menyewa kete ramai2 huhu. overnite la kekdahnya. balik dr pd esoknya terus pecut ke s.alam plak. mmg xtdo langsung babe. bab m'jengkit sume laju huhu


















lagi benda yg xboleh nak blah time pestime kua ngan mmber myspace. ni gara2 sume kebosanan  lepas abs midterm. huhu. overnite lagi kekdahnya. my ex roomate yg pakai baju kaler hitam 2 ade tokoh mcm penguatkuasa x? haha. time gi uptown sume duk menunduk je tgk die. hihi. now zaman ms dh slow, dorang ni pon tah kemane la ginye.



















kau hado? pict ni siap kua paper utusan n kosmo babe. time pi interview reporter utusan semban last2 editor kata ni bley wat story. glamor sekejap ah. ingat senang ke muke nak t'pampang kat paper? huhu. bukan senang dpt peluang gini.








yeh! KUIS. di sini langkah kita bermula. :) tengkiu so much. a journey 2 remember!













p/s: timbalah ilmu walau sampai ke negeri china! itu bidalan org dulu2. skrg, timbalah ilmu walau di mana jua. nescaya anda akan dpt manfaatnya. 


to my ex classmate diploma n degree, walau kita x bertatih seiring, x b'jalan seiring, n x berlari seiring, tp percayalah, rezeki itu ada dimana2 bukan. gud luck syg2ku! n selamat b'konvo! mish uols :)

peace!

4 comments:

  1. lah, akak ni ex-student kuis gak ke - hehee - hye kak !

    ReplyDelete
  2. UiTM di hatiku~ hehe nyempil jap..

    ReplyDelete
  3. BIL: wahhhh... hihi.. cepat2 abskan ur pjj 2 BIL.

    ReplyDelete