Monday, December 10, 2012

dah mula shopping


salam.

peneman setiaku. adikku, manjaku, puteriku, SHERIL ALEESYAku.

cik ceril dh mule shopping barang2 tuk deco for hantaran nnt. rambang mata pegi nilai 3 wehh. bukan kt pilah n bahau xda bendalah ni sume tp ibu n papa prefer pegi ke nilai 3 jugak. senang. suma ada, siapkan duit jelah. oh yeah, barang2 ni sume sponsor by ibu n papa. okey. jimat duit aku. berhabis dalam 3++ jgk la. 




untuk dulang hantaran pinjam jek bff punya (nampak tak kat belakang plastik tu). jimat dah kat situ. disebabkan mini pelamin dh masuk skali dalam pakej mak andam ari uh so tayah nak pikir lagi. just deco bilik. maklum la tetamu kadang2 suka jenguk2 bilik kita. nak tak nak kena deco jugak. ari tu ada beli balang. rasa macam nak isi ikan emas la dalam tu letak sebelah fresh flower. cun dop? mana datang tah idea nak letak ikan emas tu. tunang je pon, tayah beriya sgt tapi bila dah ramai yg msk campur jadi macam beriya pulak. :)

ada lagi masa sebulan lebih. relaks. 

macam tak berapa nak ready la nak tempuh dugaan. hewhewhew. 


tak apelah, 
gunakan konsep 

"PANTANG UNDUR, TERUS MARA".


semoga urusan kami dipermudahkan olehNYA. 

amin.

1 comment:

  1. gudluck. time bertunang jarang org nk godek2 bilik.

    ReplyDelete