Saturday, October 1, 2011

entry begambo

okeh, memulakan n3 kali ni ngan pic 2 org makhluk tuhan paling seksi ni. huahuahua. motip?? sje gedik2.



okeh itu bukan persoalannya skrg.

arini aku nak kua lepak2, borak2 ngan my ex-roomate time kat kolej dulu. fuhhh.... setahun kot xjumpe after abs stdy. xtau lah nape ramai umat manusia lepas abs je stdy kemain susah nak jumpe. maklum ah.... abs stdy masing2 tercampak balik kat negeri masing2. YANG HADO ajelah gamaknyer.

sumpah windu gile kott kt roomate dulu. maklumlah zaman dulu jarang balik umah... doplohpatjam mandang muke roomate. zaman2 kegemilangan aku makan megi dalam gayung pinggan. zaman kesohoran aku berlakon dlm umah. haha.. sumenya bersama roomate. eh juga x ketinggalan zaman kegedikkan masing2 layan mmber ym then pi dating ramai2 smpi wat kepala mmber ym botak nak payung mknan masing2. huahuahua. eh berapa byk masing2 daaa...

okeh sila abaikan phone 33 sekupang atas meja 2 yeh. hoho.. ni roomate aku yg paling close skali. owhh segala rahsia mahsia sume digenggamannya. :) rapat bagaikan adk badek. sat gi nak pi umah die la ni. xjauh mne pong, putrajaya je kot. tp biaselah, dh abs stdy msg2 ade komitmen masing2, masa t'lalu mencemburui kami tuk dating. tapi3.... arini masa bagi chance kat kiteorg la.. huhu. ok la nak ciap2.
papai.


eh b4 terlupa, lagi 5 org makhluk tuhan paling seksi 2 harap2 jadi la hendaknya join lepak2 skali even slase ni dorang ade presentation thesis.


sape xsyg bff oii..

tengkiu 4 reading.

2 comments:

  1. tau xpe janna.. :) sygilah bff anda selagi die masih ade.hihi

    ReplyDelete